Vagabond


Bandet ble startet i 2008 og av flere norske og svenske medier kalt ei «supergruppe» i sin sjanger, velger i ei tid hvor flere band nedskalerer eller legger ned, å gjenoppstå etter ti års pause.
Bandet holdt det gående i seks innholdsrike- og hektiske år.
Vagabond rakk i den perioden å gi ut fire singler og tre album. Noe som igjen resulterte i to nominasjoner til Spellemannprisen og ett trofè.

Låtene fra den gang blir fortsatt mye spilt på radio og er mye lyttet til og lastet ned via de ulike strømmetjenestene.

Vagabond er antageligvis det mest oppsiktsvekkende som hadde skjedd i sjangeren på mange år. Erfaringen er det lite å utsette på, for utrolig nok har de fire i bandet til sammen over 100 års erfaring fra platestudio og livescener. Men det som er mest oppsiktsvekkende, er nok at to av bransjens aller dyktigste vokalister atter igjen befinner seg i samme band.
Det ble fra dag èn lagt stor vekt på det dansbare, men man fant også plass til de nære, vakre ballader.

Vagabond rakk i løpet av sine seks år som aktivt band å gjøre konserter og dansefester over hele landet. Samfunnshus, hoteller, idrettshaller, kulturhus, festivaler, messer, ”Glade dager” og kjerker hadde besøk av bandet. I tillegg Thailand, Færøyene, Gran Canaria, Danmark og Sverige.

Vagabond er et liveband for de store anledningene. Her får du både egenprodusert nytt materiale, håndplukkede coverlåter og sjølsagt spiller bandet også de mest etterspurte låtene fra de tre første albumene. Det er et folkekrav når disse gutta står på scenen. 

Vagabond går nye veger og fornyer sjangeren”. 

Som i 2008 består bandet i 2024 av:

• Tommy Michaelsen – Vokal og trommer
• Lars Espen Skogvold– Vokal og gitar
• Per Erik Gjedtjernet –  Keyboards og vokal
• Hans Olav Trøen –  Bass og vokal

Kontakt; 91747575 /hotroen@online.no