Hanne Mette Band


Min debut i dansebandbransjen startet sammen med Leif Dybendal i duoen Fullt & Helt i slutten av 2004. I 2005 ble det mange duo jobber, og det gav mersmak. Vi ønsket å satse og utvidet med 3 nye bandmedlemmer og fullt band.

I februar 2006 så Contrazt dagens lys, og det ble noen utrolige begivenhetsrike og flotte år på veien med gjengen, og ikke minst med alle trivelige folk jeg møtte rundt omkring i det langstrakte land.

I min tid i Contrazt ga vi ut 3 plater + 1 samleplate før jeg fant ut at tiden var inne for å hoppe av å prioritere familien.. 

Sommeren 2009 sluttet jeg i Contrazt for å få mer tid hjemme, sammen med mine kjære. EN EPOKE I MITT LIV VAR OVER!

MEN, lysten på å synge, stå på scenen, og ikke minst treffe flotte mennesker har jo alltid vært der. Så, når man får en mulighet til å gi ut egen plate, er det bare et enkelt ord. JA!!! Så den 27 mai 2011 kom mitt første soloalbum "Vår".
Nominert til Spellemann 2011 med plata "Vår".
Nominert til Spellemann 2013 med plata "Minner" og tok hjem harpa!! :) Vinner i "Danseband" kategori 2013.
Nominert til Spellemann 2015 med plata "Akkurat nå".
Har gitt ut 4 plater.

Siste album kom ut den 16 juni 2017 "Jentekveld".

Har også vært heldig å få være med på noen duetter i årenes løp.. Streaplers ”Så lenge hjertet slår” og ”Det er jul”, Pegasus ”Min første natt”, Sogns ”Drømmen om Amerika”, Vestnorge ”Om det bare kunne regne”, Doodle Bugs "Vi har funnet hverandre".

Har også hatt gleden av å være med på 2 Smurfe cd`er..                       ("Det fins en Smurf i oss alle...." ;)

Jeg gleder meg til fortsettelsen……….. ;)